boekenbakfiets

Kinderfeestje

Op uw kinderfeestje kunt u Brood & Spellen een workshop “spelen met taal”, “letterpret” of een sessie “voorlezen en vertellen”  laten organiseren.

Dat kan bij u thuis, maar uiteraard ook op een andere locatie. Anna's boekenbakfiets kan ook ingehuurd worden, vol kinderboeken en leuke taal spelletjes. Ik bespreek graag de mogelijkheden en de wensen, zodat we er een op maat gemaakt feestje van kunnen maken.

back to top
brood en spellen

Spelen met taal voor buurtwerk

Speciaal voor buurtwerk in Den Haag heeft Brood & Spellen een programma ontwikkeld voor kinderen.

Tijdens de "spelen-met-taalmiddag" worden verhaaltjes verteld en voorgelezen in combinatie met woordspelletjes, letters zoeken enz.

Voor een groep kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 8 jaar.

back to top
brood en spellen

Spelen met taal voor onderwijsinstellingen

Om het leren lezen, schrijven en taal leuker te maken kan het op een speelse manier gebracht worden. Dit kan door "Spelen met taal" in de lessen op school te integreren. Het eenvoudigst is dit door het aan taallessen te koppelen. Toch zal er ook veel tijd in het leren lezen (technisch én begrijpend lezen) geïnvesteerd moeten worden.

"Spelen met taal" kan op veel verschillende manieren, variërend van taal- of woordspelletjes doen tot grammatica op een speelse manier uitleggen of beeldend bezig zijn met lettervormen. Op deze wijze kan "Spelen met taal" ook aan beeldende vorming gekoppeld worden. Taalbegrip, schrijfmotoriek, luister- en spreekvaardigheid en woordenschat kunnen ook bij andere schoolvakken geoefend worden.

 

Neem contact met mij op voor een uitgebreide uitleg van mijn mogelijkheden als taalcoach en een overzicht van mijn aanbod. Ik kom graag een presentatie geven van de diensten die ik uw basisschool kan bieden.

back to top

Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact met mij opnemen.

Afgestemd op uw persoonlijke leerdoelen en wensen maak ik een coachingsplan. Wij kijken dan gezamenlijk naar de methode, middelen, kosten en tijdsinvestering.

 

 

 

 

Nederlands leren
Spelen met Taal
Creatief Schrijven

Redigeren


sitemap
algemene voorwaarden
nathalie albert webdesign webdesign